Cel mai bun comunist e comunistul concediat


Un angajat comunist e un angajat prost!

Ce-i aia, egalitate la angajare? Cum adică, sa tratez un angajat comunist, la fel ca pe oricare angajat? Cum adică, sa-i dau “șanse egale” unuia care nu visează decât sa-mi ia firma gratis si s-o împartă cu cerșetorii lui? Sau unuia care organizează greve, care îmi cere week-end liber, care refuza sa muncească peste program si care a dat in judecata toate firmele la care a lucrat?

Ba o sa-l discriminez, de-l ia mama dracului! Si o sa am grija sa-l discrimineze si alții!

Bine ca exista Lista Neagra a angajaților!

Cine vrea egalitate, s-o facă pe banii lui, nu pe banii mei. In articolul A apărut lista neagra a angajaților: HR Blacklist, am scris ca lista neagra e disponibila tuturor firmelor din lume, lawww.hrblacklist.com. Iată cum sunt caracterizați angajații pe HR Blacklist:

 1. A fost angajatul capabil sa respecte un termen limita?
 2. A primit bine ordinele?
 3. Lucra bine sub presiune?
 4. Se îmbolnăvea prea des?
 5. Era de obicei gata sa lucreze peste program?
 6. Își lasă de obicei problemele personale sa interfereze cu cele de serviciu?
 7. Irosea mult timp pe internet când era la munca?
 8. Era un bun coechipier?
 9. Provoca de obicei conflicte?
 10. A fost mereu loial companiei?
 11. A fost membru de sindicat, lider sindical, sau a încercat vreodată sa organizeze o greva?
 12. Cerea des măriri de salariu?
 13. A încercat vreodată sa-si dea in judecata angajatorul?
 14. A încercat vreodată sa facă propaganda comunista la munca?
 15. Concluzie: l-ai recomanda altor angajatori?

Aceste întrebări sunt mortale pentru orice comunist. Prin simpla ei existenta, Lista Neagra distruge toate drepturile pe care idioții de politicieni populiști le-au dat clasei muncitoare.

Zici ca ai “dreptul” sa fii angajat? Hahaha…ei, uite ca nu te angajez, cu toate “drepturile” tale. Nici eu, nici următorul, nici următorul, nici următorul. Nu ne poate obliga nimeni. Poți sa votezi si cu 10 guverne socialiste, daca vrei: tot n-o sa te ajute nimeni. Ai votat cu comuniștii? Comuniștii sa-ti dea de mâncare! Poți s-o ții așa ani de zile, pana când ti se lipește burta de spinare: din clipa in care ai ajuns pe lista neagra, ești terminat! Nimeni nu te mai scoate de acolo!

Iubești steaua roșie? Ei, ti-am lipit steaua roșie de frunte, s-o vadă toata lumea!

Bineînțeles, nimeni n-o sa-ti spună pe fata ca ești refuzat din cauza Listei Negre. O, nu! Dar o sa-i vezi cum iți rad in nas, in timp ce ție iți dau lacrimile de foame. Si atunci o sa-ti musti mâinile ca ai făcut propaganda comunista. Dar va fi prea târziu.

Va întrebați cum dispare democrația si cum începe dictatura firmelor? Uite-așa începe!

In Marea Britanie, chiar Politia te trece pe Lista Neagra!

In Marea Britanie, a făcut mare valva luna trecuta cazul lui Steve Hedley, activist sindical la RMT (sindicatul cailor ferate, al șoferilor si al constructorilor). Steve Hedley e șomer din…2004 si se plânge ca este “ocolit” la angajare de toate firmele din construcții. De 8 ani, el trăiește din mila sindicatului.

Ce a făcut Steve Hedley in 2004? A participat la o manifestație de stânga, care s-a terminat cu scandal. Nici prin cap nu i-a trecut ca patronii or sa afle. Numai ca Politia londoneza l-a identificat după fotografie si pac: l-a trecut pe Lista Neagra!

Au făcut bine politistii? Bineînțeles! Pentru ca politia britanica (ca si aia română), își primește salariile de la firmele private. Nu de la sindicate, nu de la “popor”. Singurii bani reali, in orice tara, sunt cei produși de către firme. Restul: bugetari, partide, sindicate, asistați social – toți sunt niște escroci, care se fac ca plătesc taxe, dar de fapt plimba banii statului (adică banii firmelor), dintr-un buzunar in altul.

Așa ca Politia engleza a făcut ce e corect: a aparat interesele contribuabililor. A adevăraților contribuabili.

Nu-ti convine? Ieși afară! Următorul!

Refuz sa respect legile care apără angajații. Refuz sa plătesc taxe. Refuz sa respect Codul Muncii. Ii rad zilnic in nas statului social, ii încalc zilnic legile si declar asta public: si uite ca statul nu poate sa-mi facă nimic! Hahahaha!

Statul social român, dragi cititori, e o simpla bătaie de joc. Daca vreți sa-l scuipați in fata, puteți s-o faceți liniștiți, ca n-are ce sa va facă: e aparat de funcționari care habar n-au sa completeze un proces verbal, de avocați care nu știu legile si de polițiști mai preocupați de spaga zilnica decât de “binele statului”. In realitate, in România doar proștii se supun statului.

Si nu numai in România! Revolta împotriva statului social s-a extins in întreaga lume: firmele americane dau cu flit statului american si se muta in China, firmele franceze spun adio statului francez si pleacă la Londra, iar firmele italiene…ii iau la bătaie pe angajații Fiscului.

După cum se vede, “prostii” sunt din ce in ce mai putini.

Viitorul aduce zero drepturi pentru angajați.

Hai sa lăsam deoparte pentru moment impozitele. Hai sa ne uitam strict la cheltuielile socialecu care imbecilii de politicieni încarcă firmele private. In SUA si Uniunea Europeana, aceste cheltuieli sociale fura intre 30% – 60% din cat câștiga o firma. In China in schimb, aceste cheltuieli sunt zero. Toate aceste cheltuieli se duc in preturi: pai cum vreți sa mai concureze firmele europene si americane cu chinezii? Cum vreți sa mai vândă ceva? Cum vreți sa mai ieșiți din criză?

Aceste cheltuieli sociale au doua mari dezavantaje:

 • La ele nu exista deduceri, ca in cazul impozitelor
 • Firmele nu beneficiază cu nimic de ele. Ba chiar dimpotrivă: aceste cheltuieli sociale cresc pretențiile șomerilor, ii încurajează sa refuze oferte de munca si deci scumpesc costul mâinii de lucru.

Hai sa zicem ca firmele ar considera rentabil sa plătească impozite pentru drumuri, politie si armata (cu condiția ca cerșetorii sa nu aibă acces pe drum fără plata, politia sa-i tina la respect, iar armata sa tragă in ei, când se revolta). Dar cine e fraier sa dea bani gratis, unuia pe care vrea apoi sa-l angajeze? Pentru ca protecția sociala exact asta înseamnă: bani de pomana!

Va amintiți de cerșetoarea din România care si-a cumpărat Mercedes in Anglia, numai din ajutorul social? Pai daca vreo firma engleza ar fi avut “neobrăzarea” sa-i ofere un salariu de 2000 de euro pe luna, credeți ca cerșetoarea ar fi acceptat? Da de unde! Ar fi sărit de fund in sus jignita: pai de banii ăștia nici nu pot sa-mi iau benzina pentru Mercedes si tu vrei sa mă deplasez pana la firma ta nenorocita? Mai bine stau acasă!

Ei bine asta înseamnă cheltuielile sociale. Asta înseamnă drepturile angajaților. Asta înseamnă socialismul.

De asta vor fi lăsați comuniștii sa moara de foame!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: