7 alimente care nu trebuie să lipsească din meniul tău când ești la dietă!


Atunci cand ești dietă fiecare zi din viața ta trebuie să fie echilibrată pentru ca dieta să dea roade, de aceea ai la dispoziție 7 alimente pe care le poți combina cum îți place ție mai mult. Aceste alimente te ajută să slabești mai ușor datorită conținutului lor ideal pentru cura de slăbire.

Iată alimentele care nu trebuie să-ți lipsească din meniu atunci când ții cură de slăbire!

1. Rodia este cel mai important fruct care nu trebuie să-ți lipsească din meniu când ești la dietă. Bogată în vitamine și antioxidanți, rodia completează pe deplin necesitățile organismului tău pe parcursul unei zi. Este sănătoasă, îți oferă energie și nici nu îngrașă.

2. Peștele este foarte bogat în Omega 3, iar acești compuși te scapă de multe probleme, în primul rând te scapă de grăsimea din corp, însă în combinație cu exerciții fizice.

3. Mărul este considerat fructul care te menține sănătos și în formă indiferent de vârstă.

4. Iaurtul natural este recomandat într-o dietă deoarece acesta prin conținutul de carbohidrați, proteine și grăsime te scăpa de senzația de foame.

5. Ouăle prin conținutul lor bogat în vitamine, proteine și minerale ajută organismul să se mențină sănătos și să scape de grăsimile în plus. Ai grijă însă să nu consumi mai mult de 2 ouă pe zi pentru că nu ai voie să crești cu mult doza zilnică de vitamine necesare organismului.

6. Carnea de vită este singura carne de origine animală pe care ai voie să o mănânci într-o dietă pentru că aceasta are puține calorii. O poți prepara la grătar sau fiartă.

7. Varza este foarte bine venită pe lista alimentelor dintr-o dietă datorită faptului că aceasta are doar 25 calorii la 100 de grame. O porție de varză te satură pe deplin, ne mai fiind necesar să mânanci altceva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: