Pantaloni cu talie înaltă… cea mai înaltă talie posibilă


De câțiva ani buni nu se mai poartă pantalonii cu talia joasă, în schimb pantalonii cu talie înaltă au devenit tot mai populari. Spre deosebire de cei cu talie joasă, pantalonii cu talia înaltă oferă mult mai multe beneficii femeilor, și anume le protejează spatele de frig, sunt mai comozi și le avantajează pe femeile scunde, făcându-le să pară mai înalte și plus de asta au un aer mai serios.

Dacă ești fana pantalonilor cu talie înaltă, te va bucura să afii că doi designer celebri în întreaga lume, Viktor Horsting și Rolf Snoeren au creat pantalonii cu cea mai înaltă talie posibilă.

Acești pantaloni cu talie înaltă duc spre asemănare cu salopetele, dar spre deosebire de acestea pantalonii nu mai necesită purtarea vreunui alt articol vestimentar, cum ar fi cămașă, tricou sau bluză. Doar cu o pereche de pantaloni ți-ai și contruit ținuta pentru întâlnirea cu iubitul!

Ești curioasă să aflii ce preț au pantalonii cu talia cea mai înaltă posibilă? Ei bine, având în vedere că scapi de alte articole de vestimentație prețul acestor pantaloni compensează, este undeva între 500 și 700 de dolari.

Ți-ar plăcea să ai și tu în garderobă pantalonii cu cea mai înaltă talie posibilă?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: