Cum sa scapi de reclamele de pe Android


Reclamele sosesc zilnic pe telefoanele cu Android – in jocuri, in aplicatii, in browser, chiar si in notificarile de tip push. Iti distrag atentia cand joci un joc, clipesc sau stralucesc cand vrei sa navighezi pe internet si iti consuma putin cate putin din pachetul tau de date care aproape niciodata nu e nelimitat. Speranta insa nu trebuie pierduta, deoarece o mare parte din stresul reclamelor, pana la un anumit nivel, poate fi indepartat,.

Android Market/Google Play are aplicatii care pretind ca blocheaza toate reclamele, cel mai multe dintre ele insa, precum AdAway, AdFree Android sau NetSpector Sniffer/Ad Blocker, necesita un telefon rootat. Motivul? De cele mai multe ori astfel de aplicatii fac modificari in fisierul hosts al telefonul, o actiune posibila doar pe un telefon pe care aveti drepturi de root/administrator.

Daca nu vreti sa va rootati telefonul, din fericire aveti si alte optiuni. Una din alternative este Ad Blocker & Data Toggle (2$), un utilitar care lucreaza prin inchiderea conexiunii la internet a telefonului in momentul in care deschideti o aplicatie sau un joc. Fara o conexiune la net disponibila aplicatia nu poate accesa sau descarca ads-uri (reclame). Din pacate, acest mod de functionare se reflecta in lipsa sa de utilitate in momentul in care vreti sa rulati o aplicatie care are nevoie de internet

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: