Voice Answer pentru iPhone | Aplicatii asemanatoare cu Siri


La fel ca Siri, aplicaţia Voice Answer este bazată pe motorul de răspunsuri Wolfram Alpha şi le permite utilizatorilor să afle răspunsuri la diverse întrebări fie cu ajutorul unor comenzi vocale, fie prin tastarea unor întrebări.

Costă 3,99 dolari, iar deocamdată nu are la fel de multe funcţionalităţi ca Siri, precum cele legate de SMS-uri şi de hărţi. Compania olandeză care a produs-o, Sparkling Apps, promite însă că lucrează la viteză maximă pentru implementarea lor.

O altă aplicaţia asemănătoare cu Siri este Talk to Eve, care a fost aprobată în App Store după îndelungi negocieri. Talk to Eve, disponibilă gratis, nu este creată cu intenţia de a oferi răspunsuri cuprinzătoare la întrebări, însă poate purta cu utilizatorii conversaţii informale care imită inteligenţa artificială. Aplicaţia învaţă în permanenţă noi lucruri şi devine tot mai interesantă pe măsură ce timpul trece.

Evi este şi ea o alternativă la Siri pentru posesorii de alte iPhone-uri decât cel 4S. Costă 0,99 dolari şi poate răspunde la o mulţime de răspunsuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: