Se deschid strandul si Purcica din IASI


Reprezentantii Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al municipiului spun ca tarifele de intrare la strand si Purcica se vor pastra la nivelul celor din 2011. Deocamdata, angajati DAPPP lucreaza la igienizarea bazinelor si a plajelor, atat la strand, cat si la Purcica. Strandul va fi deschis la mijlocul lunii mai, in prima faza doar celor care vor sa mearga la plaja, ulterior urmand sa fie permis si accesul in bazinele de inot. „Lucrarile de igienizare si reamenajare se apropie de final la strand. Am revopsit bazinul olimpic, acum se lucreaza la cel de 2,5 metri adancime. Am igienizat plajele, dar mai avem bancile si gardurile. De principiu ar trebui ca lucrarile sa fie gata in doua saptamani”, a precizatLetitia Palagasefa DAPPP.

Strandul ar urma sa fie deschis pe 20 mai. „In prima faza va fi deschis doar pentru plaja. Ulterior se va deschide, cel mai probabil dupa 1 iunie, si accesul in bazine”, a completat Letitia Palaga. Aceleasi date sunt valabile si pentru programul de deschidere al plajei din Nicolina, de la Purcica.

Preturile practicate anul acesta vor fi aceleasi din 2011. Astfel, biletul de intrare la strand va costa 8 lei (3 lei pentru pensionari si copiii sub 7 ani), iar la Purcica – 7 lei. Un abonament pentru adulti, la strand, pentru o perioada de 10 zile, va ajunge la 60 de lei, iar pentru copii si pensionari – 20 de lei. Inchirierea unui sezlong va costa 5 lei pe zi.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: