BACALAUREAT 2012. Profesorii fac meditaţii online. Cum se procedează şi cât costă o şedinţă


BACALAUREAT 2012. În prag de examen, profesorii încearcă să ajute cât mai mult elevii. Astfel, pentru optimizarea timpului, cadrele didactice oferă pregătiri în mediul online. Este şi cazul profuldegeogra.eu, care oferă elevilor posibilitatea de a se pregăti şi de a-şi însuşi cunoştinţe despre geografie stând acasă.

"Profu de geogra" a postat şi un tutorial pe Internet

„Profu de geogra” a postat şi un tutorial pe Internet

BACALAUREAT 2012. Site-ul profuldegeogra.eu oferă elevilor informaţii gratuit, dar şi contra cost. Şedinţele în mediul virtual au o durată de 90 de minute şi costă 10 lei.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2012

„Fie că te pregatesti pentu BAC si ceva iti e neclar legat de un anumit capitol, fie ca ai un examen si ai nevoie urgenta de ajutor, sau poate vrei sa afli mai multe despre geografie, sau pur si simplu ai o nelamurire la geografie
sunt aici să te ajut”, scrie profudegeogra.

BACALAUREAT 2012. TESTE: Dacă rezolvi aceste SUBIECTE, eşti pregătit pentru BAC

BACALAUREAT 2012.  Pregătirile se adresează elevilor din clasele V-XII şi, spune „proful”, aşa „nu pierzi timp pe drumuri”, poti sa te programezi doar pentru o sedinta, economisesti banii de transport (mai bine mananci o ciocolata pe banii de bilet economisiti), e mai ieftin.

 

Categoria dedicată BAC 2012

BACALAUREAT 2012 – Modele de subiecte la limba şi literatura română

BACALAUREAT 2012.  De asemenea proful e dispus să returneze banii celor care nu sunt încântaţi.

GHID DE PREGĂTIRE BACALAUREAT 2012. Tot pe site-ul profesorului de geografie acesta a postat şi Ghidul de pregatire pentru examenul de Bacalaureat 2012.

Subiectele PROBA la alegere a BACALAUREAT 2012: anatomie, biologie, chimie, economie, fizică, filosofie, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie)

Ghidul este un „rezumat scurt si la obiect al lectiilor din programa pentru bacalaureat. Are doar 37 de pagini pentru ca nu e impodobit si umplut cu informatii irelevante, ci este un document cu informatii utile pe care le poti folosi instant, un caiet pregatire – Exercitii structurate pe capitole, modele de subiecte rezolvate si probleme cu formule de calcul (densitate, t.m.a, debit s.a.) pe langa aceste materiale in format PDF ghidul mai cuprinde si 7 lectii video cu Relieful Europei, fiecare lectie are cca. 5 minute”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: