Primiţi un TESZT?


Teszt nu este un test, este un festival de teatru. Temesvari Euroregios Szinhazi Talalkozo, pe numele lui adevărat, e în 2012 la ediţia a cincea şi începe în mai puţin de 5 zile.

logo teszt 2012

O premieră a Festivalului Euroregional de Teatru din acest an o constituie faptul că, pe lângă spectacolele teatrelor din AradNovi Sad şi Subotica, anul acesta vor putea fi urmărite şi producţiile celor trei teatre profesioniste timişorene (român – TNTMmaghiar – TM-T şi german – TGST).

Anul acesta vor fi invitate mai multe teatre din Budapesta, reprezentante ale curentului alternativ, promotoare ale teatrului-dans. Iar din programul actualei ediţii nu va lipsi trio-ul Mucsi ZoltánScherer PéterKatona László.

Alături de spectacole, TESZT îşi invită spectatorii la o serie de evenimente OFF, precum concertele. Cap de afiş la această secţiune îl reprezintă Boris Kovač şi La Campanella. Originar din Voivodina, Boris Kovac e prezent şi premiat pe scenele mai multor continente. În cadrul secţiunii muzicale a TESZT vor mai evolua trupeleBélaműhely şi Eugenia, dar şi Auăleu, Teatru de garaj şi curte, cu producţia specială Ferma Animalelor.

Şi, da, o să merg şi eu, la unele spectacole din postură de blogger, iar la altele din postură de pasionat.

Poftiţi program:

program TESZT

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: