Vă rugăm să ne scuzați, nu votăm orice visați


N-as fi dat prea mare atentie sondajului alaturat in care nici macar cifrele nu prea se pupa : nu-i vad pe alegatorii PP-DD-OTV votand alt candidat din afara televiziunii.
Dar am remarcat pe Facebook noua gaselnita agatata in Piata Tien-An-Men fosta Bucur Obor probabil pentru a-i crea tancurile  orgasme “gheneralului” Ontanu. Am o singura observatie vis-a-vis de gogoasa servita : ” unul din sustinatori ”  inseamna ca dl. Felix Tataru face acte caritabile ?
Plus o intrebare pentru orice elitist (  Turambar , baga-te acum cat  e oferta ) : vedeti pe undeva pe la donatii si cheltuieli vreun nume sau  vreun leu cheltuit pentru campania agresiva din online ? Merci, si eu la fel, demult banuiam ca youtube ofera spatii de reclama gratuite.
In final o exclusivitate pentru toti cei care se mira de ce oare s-au pompat aiurea niste bani intr-un cineva cu sanse zero. Urmariti dupa alegerile locale miscarile din PD, infiintarea ONG/miscare/partid sau ce-o decide MRU ca vrea sa fie si anuntati-ma ce fost candidat independent se va alatura rapid si entuziast.
UPDATE
Dl Tataru dezminte dar il voteaza.
Partea pozitiva e ca Nicusor s-a simtit obligat sa dezvaluie identitatea “generosului” sponsor  : Robert Tiderle de la agentia Papaya. Va fi interesant de vazut ce drepturi are asupra pozei din Piata Tien-An-Men.
Just for fun

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: