MISTER BINE PĂSTRAT. O echipă BBC a încercat să intre în Zona 51


Mai mulţi jurnalişti de la BBC au fost reţinuţi de agenţi FBI în zona bazei militare secrete Zona 51 din Nevada. Timp de trei ore, doi dintre ziarişti au stat întinşi la pământ, cu pistolul la cap până ce s-au făcut verificările. În 1947, în Zona 51 armata americană ar fi dus o navă extraterestră. 

Echipa BBC, formată din 12 persoane, investiga Zona 51 din Nevada, unde armata americană ar fi dus nava extraterestră prăbuşită în Roswell, New Mexico

Echipa BBC, formată din 12 persoane, investiga Zona 51 din Nevada, unde armata americană ar fi dus nava extraterestră prăbuşită în Roswell, New Mexico, în 1947. În momentul în care jurnaliştii au trecut graniţa, ofiţerii militari i-au arestat, le-au confiscat telefoanele, portofelele şi actele. Timp de trei ore li s-au verificat acreditările. Incidentul a fost atât de grav încât Washington-ul a informat Londra că mai mulţi cetăţeni britanici au încălcat o zonă de maximă securitate. Deşi ar fi putut să primească o pedeapsă de şase luni de închisoare, echipa BBC a primit doar o amendă.

În urmă cu 65 de ani, presa americană a relatat că oficialii militari locali din oraşul Roswell au capturat o farfurie zburătoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului. După nici 24 de ore, autoritatile americane au emis un comunicat în care spuneau că ceea ce oamenii au luat drept un disc zburător era de fapt un balon meteorologic. Numeroşi oameni pasionaţi de OZN-uri susţin că extratereştrii care au supravieţuit impactului cu solul au fost duşi în zona 51, unde au fost supuşi la numeroase teste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: